Over NaJOU2018-09-13T22:20:45+01:00

Over NaJOU

Welkom bij NaJOU: oftewel Na Jong Onroerend goed Utrecht

NaJOU is een platform voor vastgoedprofessionals die actief zijn in de regio Utrecht.
Het doel van de vereniging is het uitwisselen van kennis, informatie en contacten tussen, door en voor de leden op een laagdrempelige en informele wijze. Wij vinden het van belang dat leden een toegevoegde waarde hebben voor elkaar en streven naar een evenwichtige samenstelling van vastgoedprofessionals in de breedste zin van het woord.

In navolging op JOU is in 2009 besloten een soortgelijk initiatief op te zetten om enerzijds het netwerk van JOU niet te verliezen en anderzijds om nieuwe jong professionals van boven de 35 te verenigen die werken en/of wonen in de regio Utrecht.

NaJOU kent een divers ledenbestand.
Onze leden komen uit allerlei disciplines en zijn werkzaam bij corporaties, ontwikkelaars, bouwbedrijven, adviesbureaus, architectenbureaus, makelaardij, overheden en beleggers. Stuk voor stuk jonge ambitieuze mensen die graag hun kennis en ervaringen op vastgoedgebied willen uitwisselen en die zichzelf verder professionaliseren hoog in het vaandel hebben staan.

NaJOU bestaat door de actieve deelname van haar leden. De activiteiten worden door en voor de leden georganiseerd. Dit betreffen niet alleen inhoudelijke bijeenkomsten, maar ook activiteiten zoals een studiereis en enkele gezamenlijke activiteiten met de JOU.  Zie de agenda voor de voorbije en komende activiteiten.

Tevens biedt NaJOU als extra bonus voor de liefhebbers intervisie in subgroepjes.